Alte probe picate în dosarul lui Claudiu Lup! Martorii stau prost cu memoria ori susţin că în timpul anchetei nu au spus adevărul

566

Aşa cum arătam într-un articol publicat în urmă cu circa trei săptămâni, în dosarul în care poliţistul Claudiu Lup de la Serviciul de Permise Auto este judecat pentru luare de mită, alături Ilie Vartolomei, acuzat de trafic de influenţă, au fost audiate mai multe persoane. Declaraţiile martorilor însă, sunt mai mult favorabile poliţistului, decât să vină să demonstreze ceea ce au scris procurorii în rechizitoriu. Vă prezentăm acum alte trei declaraţii ale unor martori, care arată contrariul unor aspecte descrise de procuror în rechizitoriu.

 

Unul dintre martorii audiaţi de instanţă este Alexi Domide, unul dintre candidaţii care a fost examinat la proba practică de Claudiu Lup. Despre Alexi Domide, procurorii susţin faptul că a fost ajutat de socrul său, Niculai Bîrte, care ar fi intervenit pe lângă Ilie Vartolomei, remiţându-i acestuia şi 200 de euro, bani care ar fi trebuit să ajungă la poliţistul Lup, pentru promovarea examenului pentru permisul auto.

Atât din declaraţia lui Alexi, cât şi din declaraţia lui Niculai Bîrte, precum şi din cea a lui Nicolae Bîrte – cumnatul lui Alexi, reiese exact contrariul. Cei 200 de euro pe care Vartolomei i-ar fi primit nu au existat vreodată, iar intervenţii pentru permisul de conducere nu s-au făcut sub nicio formă.


Află mai multe detalii, cumpărând ziarul Gazeta de Bistrita de la orice punct de vânzare a presei.

1 COMENTARIU

  1. Ma… cum stiti voi sa faceti de tot ca.catul pe unii si pe altii… ! De ce nu asteptati sa se termine ancheta si investigatiile si daca se confirma bine si daca nu… sa nu terfeliti oamenii si sa-i faceti de toata ca.ca… Ce ziceti daca nu se confirma si omul ” scapa ” cu obrazul nepatat ? Eu v-as da in judecata ptr terfelirea si imaginea proasta pe care i-o faceti . Il cunosc pe omul asta si este de o ” cumntzenie ” si bun simtz de nedescris si nu cred o iota din toata povestea asta de rahat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here