Enel informează că, în ultima perioadă, au apărut mai multe pagini FALSE de internet și de Social Media (create în special pe rețeaua de socializare Facebook) care folosesc imaginea companiei și promovează, printre altele, diverse oportunități de investiții.

„Îți recomandăm să NU dai click pe niciun link promovat de aceste pagini și să NU introduci date personale ori date bancare. Noi NU le cerem clienților, prin intermediul niciunei pagini de internet ori de Social Media, datele cardului sau contului bancar.

De asemenea, te rugăm să raportezi toate paginile și / sau postările false de pe Facebook ori de pe internet către rețeaua socială și către Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), la alerts@dnsc.ro sau la numărul cu tarif normal 1911.

Contul nostru oficial de Facebook este https://www.facebook.com/enel.ro, iar website-ul oficial este https://www.enel.ro/.

Dacă dorești să ne semnalezi o posibilă fraudă pe internet, ne poți contacta direct pe aceasta pagină, în mesageria privată (https://m.me/enel.ro), la numărul de telefon 021.9977 (disponbil de luni până vineri, între 08:00 și 20:00, precum și sâmbăta, între 08:00 și 13:00) ori prin Asistentul Virtual, pe care îl găsești în pagina de Contact”, transmite Enel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.