Ai nevoie de fisete metalice? Iata cum sa le alegi!

44

Un mediu de lucru curat si placut sta la baza desfasurarii corecte a tuturor activitatilor firmei tale. Daca vrei o organizare cat mai eficienta a biroului sau a zonelor functionale si de depozitare din cadrul sediului tau, atunci solutia ideala vine odata cu achizitionarea unor fisete metalice de calitate. Pe langa pastrarea in conditii de siguranta a documentelor tale, aceste piese de mobilier vor reprezenta foarte bune investitii pe termen lung datorita rezistentei si calitatii materialelor din care sunt facute. Dulapurile din lemn au o durata limitata de viata si se deterioreaza destul de rapid in cazul in care sunt utilizate zilnic, insa aceste fisete metalice te pot servi pe o lunga perioada de timp fara sa necesite mentenanta, reparatii sau ingrijire specifica.

Nevoia fiecarei afaceri de arhivare sau stocare a produselor, obiectelor si documentelor este una stringenta, iar decizia de a achizitiona fisete metalice isi va demonstra utilitatea in timp. Astfel, indiferent de domeniul in care activezi, dosarele, fisele, actele sau aparatele si instrumentele pe care le folosesti vor putea fi depozitate organizat si in siguranta.

 

Pretul fisetelor metalice

 Comparativ cu dulapurile din lemn sau sistemele de depozitare confectionate din plastic, pretul fisetelor metalice este unul foarte bun, mai ales daca iei in considerare si durata de folosinta. Sumele de pornire in cazul acestor piese de mobilier durabile si eficiente se situeaza in jurul valorii de 500 de lei, insa modelele de mari dimensiuni si care ofera caracteristici si beneficii aparte pot ajunge pana la 1.000 de lei. Evident, ofertele speciale si promotiile oferite de site-urile de birotica si papetarie vor putea cobori pretul acestor piese de mobilier chiar si sub aceste praguri.

 

Tipurile principale de fisete metalice

Inainte de a face calculul pentru a-ti utila eficient biroul, iata principalele tipuri de fisete metalice in functie de obiectele pe care acestea le pot acomoda in siguranta:

– primul si cel mai cautat tip de fisete metalice este destinat arhivarii organizate a dosarelor, actelor si bibliorafturilor;

– multumita proiectarii ingenioase a spatiilor de depozitare din interiorul fisetelor metalice, acestea mai pot fi folosite si pentru a depozita echipamente, scule sau aparate;

– vopseaua ignifuga si materialele termorezistente si anticorozive folosite in confectionarea unor fisete metalice le recomanda pe acestea pentru depozitarea in siguranta a substantelor toxice sau periculoase;

– sistemele de inchidere speciale si alte caracteristici functionale permit ca unele modele de fisete metalice sa fie ideale pentru depozitarea sigura a medicamentelor si instrumentelor medicale;

– un alt tip de fisete metalice este recomandat pentru depozitarea in siguranta a obiectelor, instrumentelor sau informatiilor de mare valoare multumita casetei sau seifului de care dispun.

In cazul in care necesitatea de a clasifica si arhiva fisele, actele si documentele de orice tip te determina sa iei o hotarare, atunci aceste piese de mobilier vor fi decizia corecta. Multumita durabilitatii asigurate de otelul folosit in confectionare si ingeniozitatii proiectarii spatiilor de depozitare din interiorul lor, fisetele metalice sunt o investitie pe termen lung care va contribui cu succes la buna organizare si eficientizarea tuturor activitatilor de birou.

Pentru a profita de cele mai bune preturi atunci cand vrei sa achizitionezi fisete metalice, intra pe site-ul Officeclass.ro si alege unul dintre numeroasele modele disponibile. Magazinul de birotica si papetarie online nr. 1 in Romania iti ofera o gama larga de mobilier si accesorii de birou la cel mai bun raport calitate-pret. In plus, aici ai posibilitatea sa platesti in rate fara dobanda!

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here