Atunci când ne pornim la drum cu mașina ne dorim să avem parte de confort, indiferent că este vorba de un autovehicul mare, spațios sau de faptul că vom parcurge drumuri neaccidentate. Prima opțiune este posibilă, pentru că putem singuri să cumpărăm o mașină mai mare pentru toată familia, dar a doua variantă nu este chiar așa ușor de “atins”. Există însă soluții adiacente ce pot aduce îmbunătățiri mașinii, mai exact suspensiei. Trebuie doar să aflăm despre ele și să ne interesăm la momentul potrivit.

Se poate sau nu să fi auzit de pernele auxiliare și despre avantajele acestora, dar alte detalii cunoaștești? Un set de perne auxiliare Seat Ateca sau pentru orice alt model reușește să aducă mașinii tuningul de care are nevoie pentru a circula pe aceste drumuri denivelate. PerneAuxiliare vă ajută să oferiți mașinii un mic ajutor pentru a-i prelungi durata de viață. Iată ce mai trebuie să știți despre aceste accesorii.

Kitul complet conține toate accesoriile pentru a putea fi montate de către proprietar

În primul rând, este important să știți că aceste perne nu sunt universale, ci corespund unui anumit tip de mașină. Așadar trebuie să cunoașteți modelul mașinii și anumite detalii pentru a putea comanda setul potrivit. Nu este recomandat să încercați să cumpărați un set care nu corespunde mașinii și să încercați să îl montați.

În al doilea rând, este bine să știți că un astfel de set îl puteți monta singuri. Alegând kitul corect, veți putea să îl montați chiar dumneavoastră, fără a mai apela la ajutor specializat din partea unui service auto. Veți economisi astfel bani și timp totodată.

Este bine să luați în calcul un astfel de set cât mai curând posibil, deoarece veți alege implicit să prelungiți calitatea și durata de exploatare a suspensiei existente. Pernele vin cu o garanție de 12 luni, așadar puteți cere ajutor în caz că ceva nu funcționează bine.  

Ce conține mai exact un set de perne?

Un set de perne auxiliare vine cu toate cele necesare:

  • pernele auxiliare;
  • bucșe pentru poziționare;
  • spray silicon;
  • kit de pompare;
  • instrucțiuni de montare.

Prețul unui kit complet cu siguranță nu vă va depăși bugetul alocat pentru eventualele reparații sau modificări ale mașinii. PerneAuxiliare vă ajută să vă încadrați în bugetul stabilit și totodată să aduceți un upgrade mașinii dumneavoastră. Dacă veți avea în plan să vindeți mașina în viitor, acest mic tuning va crește valoarea mașinii, dumneavoastră fiind cel care va beneficia de acest lucru.

Pernele auxiliare nu sunt niște accesorii obligatorii, dar prezența lor va schimba complet modul în care veți șofa pe drumurile accidentate. Veți putea așadar să nu mai simțiți acele gropi, mai precis șocul lor când circulați cu viteză. Totodată, atunci când circulați cu încărcături masive, veți simți o echilibrare și o stabilitate mai mare pe diferitele drumuri. Este important să faceți aceste mici retușuri înainte ca suspensia mașinii să cedeze și să nu se mai poată face nimic. Cu cât luați măsuri din timp, cu atât veți reuși să prelungiți viața mașinii mai mult timp.

PerneAuxiliare, cu site-ul oficial perneauxiliare.ro, vă ajută să vă puneți astfel mașina la punct și să eliminați prezența anumitor disconforturi. Vizitați site-ul, alegeți modelul potrivit mașinii dumneavoastră, plasați comanda, iar aceasta va sosi de îndată la ușă. Se oferă și asistență telefonică sau video în cazul în care nu reușiți să montați așa cum trebuie pernele. Toate aceste lucruri pentru ca dumneavoastră și mașina să aveți parte de drumuri cât mai confortabile.

Date de contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.