„Atenție! Aveți mai jos programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente!

Prima săptămână întreagă din luna septembrie începe cu data de 5 septembrie, prin urmare, programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente este următorul:

Miercuri 07 septembrie – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;

Miercuri 14 septembrie – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;

Miercuri 21 septembrie – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

În municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reziduale rămâne NESCHIMBAT, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a deșeurilor reziduale este ziua de SÂMBĂTĂ.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recipienți dedicați pentru fiecare fracție de deșeuri colectată.

Vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte.

Vă rugăm să respectați datele de colectare pentru fiecare tip de deșeuri reciclabile, conform calendarului de colectare. Puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor pe site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.