Încă o persoană din din Bistrița-Năsăud a fost amendată de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri, din cauză că a aruncat deșeuri în natură. 

„Nepăsarea și nesimțirea se plătesc scump.

Primăvara a început foarte rău pentru K.I.I. din localitatea Coldău, aceasta fiind sancționată cu amendă pentru abandonarea deșeurilor pe raza localității Cireșoaia.

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au descoperit în cadrul acțiunilor de monitorizare a zonelor predispuse abandonului de deșeuri o cantitate semnificativă de deșeuri abandonate pe raza localității Cireșoaia, în locul cunoscut sub denumirea Hoszu Mezo. Conform protocolului încheiat cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, s-a solcitat identificarea persoanei responsabile și sancționarea acesteia.

Din păcate încă avem cetățeni care demonstrează o totală lipsă de respect față de comunitatea în care trăim, față de natură și față de sănătatea noastră, alegând să arunce deșeuri în natură în loc să solicite ridicarea acestora de la poarta casei.

Vă reamintim că în acest moment, operatorul de salubritate Supercom ridică conform calendarului de colectare, deșeurile menajere și reciclabile de la porta casei pentru toți locuitorii din zonele de case, precum și deșeurile voluminoase sau vegetale pe bază de comandă.

Nu putem tolera asemenea nepăsare, ignoranță și lipsă de bun simț și vom sancționa toate persoanele prinse și identificate, care abandonează deșeuri în natură!

 Avem un județ frumos și este datoria noastră să-l facem mai curat!”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.