Pe Drumul Național 17C, în localitatea Dumitra, polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud acționează pentru fluidizarea traficului rutier, ca urmare a producerii unui accident.

Din primele date, o autopompă de beton care circula pe direcția Dumitra-Cepari și care condusă de un tânăr de 26 de ani din Cepari, s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

În zona producerii accidentului, se circulă alternativ, pe un sens, iar polițiștii rutieri dirijează circulația. Totodată, autovehiculele mari sunt dirijate polițiști spre rute alternative.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud, care a preluat conducătorul auto, conștient și cooperant, cu un traumatism cranian minor și o plagă superficiala la un membru superior. Victima a fost transportată la CPU Năsăud pentru investigații medicale suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.