Patru români au murit într-un accident auto, la Toledo. Patru persoane și-au pierdut viața și patru au fost grav rănite într-un grav accident care a avut loc joi noaptea pe raza unei localități din apropiere de Toledo (comunitatea autonomă Castilia-La Mancha, centrul Spaniei – n.r.), au informat Garda Civilă și Brigada de Pompieri din Toledo, transmite Agerpres, care citează El Pais.

 

În accident, au fost implicate două autoturisme, care s-au s-au ciocnit frontal într-o porțiune de drum cu vizibilitate bună. Cotidianul spaniol relatează că, într-una dintre mașini, toți cei patru pasageri și-au pierdut viața și că cei patru erau cetățeni români, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 45 și 58 de ani, care au rămas încarcerați în fiarele mașinii. Acum, se așteaptă autopsia șoferului decedat, pentru a se afla dacă circula sub efectul alcoolului sau al drogurilor.

În cealaltă mașină se aflau cetățeni spanioli, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, iar șoferul, grav rănit, a fost transportat la un spital din Madrid, în timp ce ceilalți trei răniți sunt internați în stare gravă într-un spital din Toledo. Șoferului care a supraviețuit i s-au recoltat deja probe biologice pentru a se stabili dacă acesta consumase alcool sau droguri, însă rezultatele nu se cunosc deocamdată.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.