Un bărbat din Bistrița-Năsăud a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit, miercuri după-amiaza, de un copac/o creangă, într-o pădure din localitatea Bichigiu. Bărbatul a fost suspus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit miercuri după-amiaza, în localitatea Bichigiu, într-o zonă de pădure, unde bărbat a fost lovit de un copac/o creangă. În urma loviturii, bărbatul a rămas inconștient.

Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat de la locul indicat victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 34 de ani.

„Acesta era inconștient, prezenta un traumatism cranian grav. Pe traseu a fost predat echipajului de terapie intensiva mobila SMURD care  l-a intubat, stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit surselor Realitatea de Bistrița, imediat ce a ajuns la spital, bărbatul a fost dus direct în sala de operație și suspus unei intervenții chirurgicale.

Polițiștii anchetează cazul.

„În această după-masă, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Bichigiu, într-o rampă autorizată de exploatare a materialului lemnos, în locul numit Valea Izvorului, un bărbat este în stare de inconștiență. 

La fața locului, polițiștii l-au identificat ca fiind în vârstă de 34 de ani din Coșbuc, angajat al unei societăți de exploatare a materialului lemnos. Acesta a  fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fost stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here