Un bărbat de 65 de ani din Galații Bistriței și-a pierdut viața, vineri, după ce un balot de mase plastice a căzut peste el și l-a strivit, în timp ce se afla la muncă, la o fabrică din zona industrială din municipiul Bistrița. Polițiștii anchetează accidentul de muncă și a fost dispusă o expertiză medico-legală.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, care a intervenit la locul accidentului, a aplicat protocolul de resuscitare victimei, un bărbat în vârstă de 65 de ani. Din păcate nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat la fața locului.

Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Investigații Criminale anchetează producerea accidentului de muncă.

„Un bărbat în vârstă de 65 de ani domiciliat în Galații-Bistriței, în timp ce desfășura activități specifice la o societate comercială de pe raza municipiului Bistrița care are ca obiect de activitate prelucrarea de mase plastice, a fost rănit de un sac de mase plastice care ar fi căzut peste el. În urma intervenției medicilor și a efectuării protocolului de resuscitare sa constatat din păcate decesul acestuia. 

Polițiștii desfășoară în cadrul unui dosar penal întocmit, cercetări cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de siguranță și sănătate în muncă. În cauză a fost totodată dispus o expertiză medico-legală, cadavrul bărbatului fiind transportat la secția Prosectura a spitalului”, a transmis paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here