Accident cumplit în localitatea Șieuț, unde unui bărbat i-a fost prinsă mâna într-o presă de balotat. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) din Teaca care a intervenit la fața locului a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, din localitatea Șieuț, a suferit un accident cumpli, luni după-amiază, în timp ce se afla singur pe un câmp și făcea baloți cu ajutorul unei prese. La un moment dat mâna i-a fost prinsă de utilaj și practic făcută țăndări până aproape de umăr. A avut totuși puterea să oprească utilajul. 

„Se pare că mâna i-a fost dislocată din umăr și a suferit mai multe fracturi. E foarte grav, bietul om. I-au pus niște atele și îl vor transporta la Târgu-Mureș. Era singur pe câmp și își făcea niște baloți când s-a întâmplat accidentul. A avut curajul să își tragă mâna din presă, altfel cine știe ce nenorocire mai mare se putea întâmpla. Apoi, a reușit să își sune un prieten care a mers după el și a anunțat ambulanța”, a declarat, pentru Realitatea de Bistrița, primarul comunei Șieuț, Ioan Dedean-Boartăș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here