Accident șocant! E cutremurător ce au găsit polițiștii în mâna soferului mort

318

O fotografie surprinsă la locul unei tragedii a stârnit un val uriaș de comentarii acide pe Internet. Unul dintre motive e faptul că rândurile scrise la descrierea imaginii emoționante i-a făcut pe mulți să se gândească la cei nouă români morți în Ungaria, după ce șoferul a ajuns pe contrasens în timp ce făcea live pe Facebook. Potrivit presei internaționale, poza care îți dă fiori făcută la locul accidentului, dar și mesajul cutremurător pus la descriere fac parte dintr-o campanie de siguranță rutieră pe cât de creativă, pe atât de șocantă.

“Jumătatea de la brâu în sus a persoanei care conducea această maşină a fost găsită în portbagaj ţinând în mână telefonul.
Nu sta pe Facebook, pe Messenger, pe Whatsapp etc. în timp ce conduci! Te va ucide! Şi pe tine şi pe cei ce sunt cu tine: copiii tăi, soţia, soţul, mama, tata, prietenii, colegii etc.

Mulţi au dat ochii peste cap, necrezând că telefonul era în mâna victimei. În momentul unei morţi bruşte, violente, muşchii se contractă instantaneu. În cazul de faţă, mâna s-a încleştat pe telefon în momentul impactului. De aceea îl avea în mână şi nu a fost azvârlit cât colo. este mesajul care însoțește imaginea șocantă.

Devenită virală, și românii s-au revoltat când au văzut fotografia. Mai mult, o internaută a postat o poză în care o mamă, care aștepta într-o stație, și-a lăsat jos, la picioare, bebelușul de câteva luni ca ea să stea liniștită și să butoneze pe telefon.

“I-a înnebunit de tot telefonul ,uitati-va alt caz de…”, “E drept că telefonul te distrage când ești la volan, dar… câți șoferi adevărați avem și câte falsuri? Câți au fost la școală și au studiat și câți habar nu au de semne… Nu este doar vina telefonului, este vina sistemului”, “Of doamne ce frica imi e sa mai merg la drum am patit si stiu cum este e durere mare” sunt trei dintre comentariile strânse de imaginea surprinsă la locul unui accident înfiorător.

1 COMENTARIU

  1. Ma a inebunit limea cu acest facebook si cu acest „selfie ” ! Ar trebui desfiintzat si interzis efectiv , numai ca sunt adevarate „companii ” de culegere de date si informatii … care fac obiect al unui ” comertz ” cu ele, foarte profitabil pentru smecherul care a creat acest … „facebuke ” . Oare … cine -i „prostu’ ” ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here