Un bistrițean, dispărut de la domiciliu încă din luna februarie, a fost găsit în Germania, în zona orașului Stuttgart. Deși nu a știut unde a plecat și nu a avut nicio veste timp de jumătate de an, mama acestuia i-a anunțat dispariția abia la finele lunii august. Polițiștii bistrițeni, prin intermediul Biroului SIRENE, l-au depistat rapid, în doar câteva zile.

În urma activităţilor investigative şi a schimbului de informaţii cu autoritățile din Germania, a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din Bistrița, dispărut din februarie 2019, anunță reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

La data de 26 august a.c., o femeie din Bistrița s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, unde a sesizat faptul că fiul ei, în vârstă de 37 de ani, a plecat de la domiciliu la sfârșitul lunii februarie 2019 și nu s-a mai întors„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al instituției.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au declanșat căutările, fiind dispusă măsura căutării la nivel național și internațional, întrucât exista posibilitatea să fi plecat la muncă în altă țară.

În urma activităţilor investigative şi a schimbului de informaţii, la data de 1 septembrie 2019, autoritățile din Germania l-au depistat pe bărbat în zona orașului Stuttgart. Mama acestuia a fost înştiinţată despre faptul că fiul ei a fost găsit„, a mai precizat Crina Sîrb.

Pentru găsirea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

4 COMENTARII

  1. Acuma, cum pleaca de acasa o ” f*fa… sau un tal*mb „… fara sa-si anunte pe m-asa ori pe tc-so… sau „mevasta si amanta „… gata… toata lumea suna la 112 si Politia Nationala sa-i caute … in loc sa se ocupe de hoti, talhari si criminali… sau traficantii de carne vie … sau alte prioritati urgente .
    Faptele din Caracal sunt o cauza izolata si nu trebuie acuma sa generalizam si sa intram in tot felul de istericale ! Tzara asta, nu are bani sa faca si sa puna cate un ” agent de politie ” pentru fiecare familie, care nu-i instare sa-si coordoneze, controleze si indrume membrii care le compun familia ! N-au decat cei care au bani si dresc, sa-si angajeze ” bodiguarzi „… care sa se tina „scai ” de fusta tuturor f*felor… care dispar in ” ceatza ” … sau al copiilor care umbla telelei peste tot .
    Bine a zis Rusu de PSD Cluj , cand a ” constatat ” faptul ca barbatii pleaca toti din tzara ” la lucru ” ( cica ) in strainatate si isi lasa ” nevestele cu*ve acasa si copiii go.lani pe strazi ” … fara ajutor … si de care n-are decat sa se ” ocupe ” statul roman … pe banii publici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here