Muşcat de penis de un câine la Huedin. Medicii i-au cusut bietului om organul cu nouă copci!

143

Gheorghe este un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea sălăjeană Fildul de Mijloc, iar pe data de 12 ianuarie acesta se afla în oraşul Huedin unde intenţiona să-şi viziteze o rudenie. Ajuns pe Strada Fildului, omul s-a trezit faţă-n faţă cu un câine uriaş, care sărise gardul unei gospodării de romi şi – nici una, nici alta – a sărit la el şi l-a muşcat serios de penis, făcându-i-l ferfeniţă. Acum bărbatul s-a prezentat la I.M.L.Cluj pentru a începe demersurile legale ce se impun, ca prim pas necesar înainte de a-l înainta pe proprietarul patrupedului în justiţie…

 

În momentul când omul este întrebat de o asistentă medicală de la I.M.L.Cluj, care-i “locaţia” de pe trup unde a fost muşcat de câine, acesta se blochează şi-i răspunde: “Nu pot să vă spun locul, fiindcă mi-e ruşine cu atâţia oameni aflaţi de faţă”! Apoi, după ce-şi predă actele medicale bărbatul se închide într-o tăcere prelungă. Chestionat de către reporterul Gazeta de Cluj asupra incidentului, omul se arată totuși, deschis şi mărturiseşte fără prea multe ezitări: “Pe 12 ianuarie mă aflam la Huedin ca să-mi vizitez o rudă şi pe strada care duce spre Fild a sărit peste gard un câine mare. Acesta mi-a rupt pantalonii cu dinţii şi mi-a făcut ferfeniţă – scuzaţi – organul genital, chiar la doi-trei centimetri de bază. Din plin m-a luat! Am fost dus de cineva la spitalul din Huedin, unde medicii mi-au făcut o injecţie cu antitetanos şi m-au cusut, punându-mi nouă copci. Apoi m-au trimis la Clinica de Boli Infecţioase, la Cluj unde am început tratamentul cu injecţii. Acum, când mai am doar două injecţii de făcut m-am prezentat la I.M.L.Cluj, ca să-mi scot certificat”. Mărturiseşte după aceea că l-a reclamat la poliţie pe stăpânul câinelui – un rom bogat şi influent în oraş – dar acesta i-a transmis că poate să facă ce vrea fiindcă lui nu-i pasă de suferinţa sa. Bărbatul este poftit în cabinetul de consultaţii, de unde se întoarce după circa o jumătate de oră cu un certificat în care medicii i-au recomandat între 17 şi 18 zile de îngrijiri medicale. Apoi, gândit, bărbatul îşi continuă confesiunea: “Îl dau în judecată pe proprietarul câinelui – deşi mi-e cam frică de el fiindcă e un om periculos – dar peste câteva zile mă prezint la chirurgul de la spitalul orăşenesc din Huedin, ca să mi se scoată firele şi abia după aceea voi şti cât de tare mi-e afectat organul. Din fericire nevastă-mea a înţeles situaţia şi mi-a spus că nu-i nicio problemă, suntem oameni bătrâni, cu cinci nepoţi – şi nu va face caz de asta”. Îşi împătureşte apoi certificatul, meticulos, şi după ce-i salută pe cei prezenţi se retrage covârşit de gândurile ce-l împresoară.


Conform declaraţiei comisarului Gina Pop, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj, între victimă şi proprietarul câinelui – care se cunosc, ba, mai mult sunt rude – ar fi avut între timp o discuţie. “Victima a declarat poliţiştilor din Huedin că se va mai gândi dacă depune plângere, însă până joi, 25 ianuarie, ora 16.00, acesta nu a depus nicio plângere pe numele proprietarului câinelui”, a declarat pentru Gazeta de Cluj d-na comisar.

Sorin Grecu

1 COMENTARIU

  1. Poate ca-l fac mai „sexi”… si mai excitabil… cu „cioturile ” de la cusatura… !!! ( Glumesc… )
    Nu este vinovat bietul caine, dar ar merita „pudariti ” toti acesti caini hoinari si lasati telelei pe domeniile publice . Mie niste nemernici , mi-au orbit un caine de oi ( carpatin mioritic romanesc ) , injectandu-i un nemernic gaze iritant-lcrimogene in ochi, prin gardul de la poarta… fara sa fie cainele in drum ori sa-l atace… Pana am observat eu, cainele meu deja avea ochii arsi… si nu s-a mai putut face nimic .
    Poate n-ar strica cineva sa-i „arda ochii” nemernicului proprietar al acestuia caine care fiind lasat liber, putea sa omoare un copil de exemplu cum s-a intamplat in Bucuresti si nimu.ru.gii de asa zisi iubitori de caini, puteau sa-l pupen „invers” dupa aia… ca la noi in aceasta tzara, are mai mare valoare un caine teleleu si vagabond decat un om … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here