Un tânăr din Feldru, care a bătut crunt un adolescent din aceeași localitate, în urmă cu circa o săptămână și jumătate, a fost reținut de polițiști. Adolescentul agresat a ajuns la spital și necesită 30-33 de zile de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma probatoriului administrat într-un dosar penal aflat în instrumentarea Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud, polițiștii din Feldru au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 23 de ani, din localitate, cercetat pentru lovire sau alte violențe.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 6/7 mai, în timp ce se afla în incinta unei stații PECO, ar fi agresat fizic un tânăr de 16 ani din Feldru. 

În urma agresiunii, tânărul a suferit leziuni traumatice care, conform certificatului medico-legal, necesită pentru vindecare 30-33 de zile de îngrijiri medicale.

În prezent, tânărul de 23 de ani se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud, iar polițiștii Secției 6 Poliţie Rurală Năsăud continuă cercetările în cadrul dosarului penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.