Bistrița-Năsăud înregistrează cel de-al 8-lea deces al unei persoane infectate cu CoVid-19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 de ani, revenit din Italia, pe 10 martie. La nivel național, numărul deceselor a ajuns la 246.

Bărbatul a stat în autoizolare la domiciliu până pe 24 martie. A fost internat pe 5 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Bistrița -Secția Boli Infecțioase, cu febră, tuse, astenie, dispnee, mialgii. Diagnosticul de la internare a fost „suspect COVID-19”, diabet zaharat tip I, HTA stadiul I.
Testul a fost recoltat în aceeaşi zi, în 6 aprilie a fost confirmat de Laboratorul UMF Cluj. La Computer Tomograf s-au observat modificari pulmonare „sugestive” pentru COVID-19.
Bărbatul a decedat pe 08.04.2020 cu diagnostic Bronhopneumonie COVID-19, diabet zaharat tip I.

Potrivit surselor noastre este fratele bărbatului de 51 de ani, și el infectat cu Covid, care a decedat pe 7 aprilie. Ambii erau din Reteag.

1 COMENTARIU

  1. Astia-s precis din aia care au votat din diaspora , cu ” Lucovid al 19-lea ” , au venit indaratu-lea ca aveau locul asigurat in tzimtzirim … ! Glumesc… (si Dumnezeu sa-i odihneasca in buna pace … ) dar precis sunt din aia ce umblau telelei prin aceasta (M) …UE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.