În această seară, ministrul Justiției Florin Iordache a anunțat modificarea Codului Penal în ceea ce privește abuzul în serviciu.

Dat fiind faptul că cei de la DNA și-au construit rechizitoriul împotriva foștilor executivi din poliția bistrițeană, odată cu intrarea în vigoare a modificărilor anunțate de Iordache, aceste acuzații se elimină.

Procesul va continua la Maramureș însă doar pentru a se discuta despre vătămarea certă gravă și efectivă a intereselor legitime ale instituției, urmând ca magistrații de la Tribunal să se pronunțe în acest sens.

Consultă aici modificările aprobate în această seară pe Codul Penal.

3 COMENTARII

  1. Vedeti ? De aici viner si vorba ca … ” noroc sa ai „… ! Numai ca … prin desfiintzarea acestor ordonantze, NU MAI AU ACEST NOROC … !
    Subscriem ideii ca este cel mai bine NU GRATIEREA si nici AMNISTIIA , ci sa creem puscarii suficiente pentru toata lumea care „fura” … dar sa fie scosi la munca , sa-si castige hrana si banii necesari bunei administrari a penitenciarului, ei personal si nu din banii mei, ai tai, ai nostrii ai tuturor , sa nu fie lasati sa putoreasca si sa lancezeasca pe banii nostri publici !
    In mod normal, eu n-as da absolut nici un ban pentru administrarea puscariilor, exceptie salariile personalului de paza si administrare si absolut tot ceea ce le trebuie, daca vor caldura, mancare, apa calda si toate cele, sa munceasca pentru ele, in folosul comunitatii ! Asa ar trebui !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.