Poliţiştii bistriţeni, împreună cu specialişti silvici din cadrul Ocolului Silvic Izvorul Someşului Mare, au desfăşurat o acţiune, pe Valea Someşului, pe linia controlului circulaţiei şi provenienţei materialului lemnos.
În urma acestei acţiuni au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 900 de lei a fost ridicat în vederea confiscării.

„De asemenea, la data de 30 octombrie a.c., în urma unei acţiuni organizate pe raza comunei Dumitriţa, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională, în valoare de 2000 de lei şi au ridicat în vederea confiscării 4,5 mc de material lemnos, în valoare de 441 de lei”, informează IPJ BN.

La aceeaşi dată, pe raza localităţii Telcişor, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Telciu, în timp ce transporta cu o autoutilitară 5 mc de material lemnos, fără a deţine avizul de însoţire al acestuia. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.