Pompierii năsăudeni au intervenit azi noapte pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuinţă din comuna Romuli, informează ISU BN.

Potrivit sursei citate, cel mai probabil focul a fost provocat intenţionat. Incendiul nu s-a soldat cu victime omeneşti, dar casa a ars aproape în întregime.

"Două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Romuli, s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. În momentul ajungerii la locul intervenţiei, pompierii militari şi voluntari au constatat că ardea casa de locuit şi flăcările începuseră să se extindă la grajdul din spatele acesteia.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime omeneşti, în momentul producerii incendiului proprietari nu se aflau în imobil. S-a reuşit evacuarea animalelor din grajdul gospodăriei pentru a evita intoxicarea acestora cu fumul rezultat în urma arderii. Intervenţia a durat aproximativ trei ore, flăcările s-au manifestat violent din cauza faptului că imobilul era construit din lemn, pompierii militari reuşind să salveze grajdul gospodăriei şi să împiedice propagarea incendiului la o casă învecinată care se afla la distanţă mică de locul producerii evenimentului.
În urma incendiului, au ars casa de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp  şi 1 mp dintr-un perete lateral al grajdului. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind acţiune intenţionată", se precizează într-un comuncat al ISU BN.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.