Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a efectuat ieri o vizită pe şantierul drumului judeţean 172, în localitatea Figa şi a vizitat şi  drumul judeţean 173 K, în localitatea Braniştea.

Acesta este mulţumit de lucrările de la Beclean-Figa, dar în acelaşi timp a luat decizia de asfaltare rapidă a drumului 173 K.

Lucrările celor aproape 3 km de pe DJ 172, la care se lucrează, prevăd şi realizarea de şanţuri şi podeţe.

„Sunt mulțumit de modul în care este demarat șantierul acestei lucrări și sper că până la finalul acestei toamne Figa va avea asfalt pe o distanță de circa 3 km.
Acest drum este o investiție prioritară, drept dovadă și alocarea de circa 3.000.000 lei din bugetul Consiliului Județean pentru finanțarea ei”, a scris Radu Moldovan pe pagina de socializare.

Potrivit preşedintelui CJ BN, de săptămâna viitoare vor începe lucrările şi la DJ 173 K.

„Am fost pe drumul județean 173 K, în localitatea Braniștea, unde este nevoie imediată de asfaltarea unei porțiuni de circa 1,1 km de drum.
În urma vizitei de astăzi am luat decizia de asfaltare a acestui drum și de săptămâna viitoare vor începe lucrările de modernizare”, a mai adăugat acesta pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.