Mişcarea de Reciclare s-a alăturat celui mai mare festival în aer liber din România, Coke Live Peninsula, care s-a desfăşurat la Târgu Mures, în perioada 23 – 26 iunie.
Potrivit Ministerului Mediului, campania Mişcarea de Reciclare a fost desemnată câştigătoarea concursului „Cel mai bun program non-muzical”, organizat în cadrul Civil Village la Peninsula 2009. Pe durata celor patru zile de festival, la cortul Mişcării de Reciclare din campingul Civiliada II au venit mii de voluntari, care au contribuit la creşterea unei grădini cu flori colorate, făcute din pahare de plastic.

Sâmbata, 25 iulie 2009, Mişcarea de Reciclare a fost şi la Craiova.

Activităţile Mişcării de Reciclare s-au încheiat cu un concert Bere Gratis şi Directia 5, după care voluntarii Mişcării de Reciclare au făcut curaţenie, colectând selectiv deşeurile.
Mişcarea de Reciclare este primul proiect naţional de educare a publicului larg în privinta reciclarii (ambalaje, DEEE şi alte tipuri de deşeuri reciclabile). Campania este patronată de Ministerului Mediului şi are ca principal partener naţional Societatea Română de Televiziune.

Mişcarea de Reciclare îşi propune să devină platforma naţională de conştientizare şi informare asupra nevoii de a recicla. Campania se adresează atât publicului larg, cât şi autoritatilor, companiilor si ONG-urilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.