Angajaţii Spitalului Orăşenesc "George Trifon" din Năsăud au ieşit în stradă, în urmă cu doar câteva momente. Aceştia protestează împotriva programului de 8 ore impus de conducerea Spitalului din Năsăud, respectiv directorul Adrian George. Vom reveni cu mai multe amănunte.

 

 

Redacţia Gazeta de Bistriţa  

12 COMENTARII

  1. Stimata dn. dr. Bolog daca nu v-ar fi venit ideea geniala de program de 8 ore cu 16 nu s-ar fi ajuns aici! Sunt curios cati bani se economisesc? Teoretiic ar trebui sa fiti de partea cadrelor medicale doar sunteti director medical, partea economica lasati pt. dr.George Adrian ca se descurca cel mai bine. Sunteti constienta cati navetisti sunt printre cadrele medicale? V-ati intrebat cu ce pleaca acasa noaptea la ora 24? Cu siguranta nu, sau mai rau nici ca va pasa! Ganditi-va bine si la acesti angajati ca nu doar din orgoliu protesteaza impotriva programului de 8 ore! O sa va ridice dumneavoastra di domnului director cate o statuie pentru ca ati contribuit la inchiderea unicului spital din zona. Dumneavostra pentru ca insistati pentru programul de 8 ore dar fara sa va ganditi la consecinte, o sa ramaneti fara personal ca este imposibila naveta, iar domnul director pentru ca nu vrea sa lase unul mai capabil sa conduca unitatea chiar daca el nu se descurca. Asta nu inteleg la unii oameni, vad ca nu merge treaba dar pentru aceea tin de scaun. Lasati pe unul care vrea sa faca treaba! Degeaba spuneti ca stau zece la poarta, ati vazut bine cate concursuri au fost organizate si nu a venit nimeni! Ganditi-va la alte forme de economii. Totusi sunteti manager, azi declarati una si maine faceti total altceva! cine mai are incredere in ce promiteti sau declarati!

  2. mia esi sub toata critica ai scos oamenii in strada pentru banii din sentinte penale ,ai vazut raspunsul guvernantilor totusi faci scandal din nimic si manipulezi oamenii dupa bunul tau plac.ai ajuns sa-ti bati joc de proprii tai colegi,tu i-ai adus la program de 8 cu 16.ai desfintat linia de garda de la chirurgie ai lasat 16 salariati din personalul nemedical la 1/2 norma si afirmi din tot sufletul ca directorul spitalului e de vina .mare nesimptire,nici nu sti ce-i actul medical si te bati cu pumnii in piept pentru actul medical.Sa-ti fie rusine ai lovit in medicii de la chirurgie si in toata valea somesului,de acum te vor chema pe tine sa-i tratezi cind vor fi urgente chirurgicale(sigur o sai macelaresti asa cum ai manipulat salariatii din spital )oameni buni deschidetiva ochii o sa ramineti fara servici

  3. astazi 4 iulie am fost de serviciu[lucrez la nou nascuti}si mare mi-a fost mirarea cind am vazut-o pe d-na ziarista intrind la sterilizare,unde de serviciu era Mia Dragoi.Vorbesc de ziarista care periodic scrie cite un articol despre spital.Pe linga faptul ca in sterilizare este interziza intrarea persoanelor straine dinsa era ca la ea acasa.Ma intreb care este relatia dintre d-na ziarista Liana Muresan si Mia Dragoi?Si daca sunt prietene cum mai poate d-na ziarsta sa fie echidistanta?Consider ca asta este o intrebare de bun simt{la care astept si un raspuns}.

  4. CINEeste ana george?? AAAAA!o asistenta care-si uraste colegii dinFIRMA S-a gasit si un mare doctor mare specialist[ca nu este cine!!]dat afara din spital Bistrita sa dramuiasca banii FIRMEI.undei nu-i Cap vai de picioare!!!!

  5. numai un frustrat poate scrie asa ceva.Ce legatura are intrebarea mea cu dr Bolog.Si ca sa fiti bine informati d-na doctor a fost rugata sa vina la Nasaud sectia avind doar un sigur medic.Am impresia ca oricine ar veni in spital si nu gindeste ca voi ar fi blamat Si cu siguranta asta nu va face cinste.

  6. din partea D-NEI GEORGE asteptam neutralitate pe ea o vedem frustata si a intrat in joaca asta Ati avut dreptate sant mai odihnite nu sant frustate iar tessa are timp si pet.acte de la firmele din oras{doar cu asa program sau scolit la facultati particulare plecand la 11 din servici}

  7. Nici odata pe spitalul din nasaud nu v-a scrie Serdesniuc sau Dragoi dar dr.GEORGE TRIFON v-a dainui mereu.Asa ca puteti sta si in limba perverselor.

  8. am vazut ca-i scris si va dainui doar nume prenume a unui doctor mort Dumnezeu sa-i ajute si la familia fiului si la gasca lui dupa cum a facut.AM ajuns sa ne plimbam la bistrita pt.tot fleacul asa de bun este fiul cu gasca lui.Noi Nasaudenii ii vom da orce titlu va vrea ca vrea ca sa dainuie pe toata valea SOMESULUI CA MERITA! MULTUMIM D-LE DCT.GEORGE TRIFON ca ati facut un spital in orasul Nasaud!!!

  9. sa va fie rusine la toti doctori si la toata conducerea care asa un menegment a stiut sa faca !! Sa ai un SPITAL [CU NUMELE LUI TAT-SU]si asta sa-ti fie visul RUINAREA.NU sant calificative pt. voi nu va puteti numi nici menegeri si nici directori nu asta e soluti sa redirectionati bolnavii la Bistrita.Santeti niste impostori pusi in functie mai mult sau mai putin de partide si fara nici un viitor aici in orasul NASAUD,de accea nu va place nici sa va faceti actul medical atat cat e pentru ca va tin patidele in brate[PSD ,PD-L]RUSINE PENTRU ORASUL NASAUD ca nu scoate din oras asa ANIMALE puturoase care inchid liniile de garda.D-lor Doctori o sa vina vremea cand o sa dati socoteala locuitorilor din oras ca unitatea e a lor ! ei v-au respectat iar voi asa i-ati multumit ATI PLECAT SA VA FACE-TI CONCEDIILE CA ATI MUNCIT DIN GREU SI PE GRATIS!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.