Un bărbat din Dipșa cercetat de polițiști pentru violență în familie și împotriva căruia s-a emis un ordin de protecție provizoriu, după ce marți și-a agresat soția, nu s-a potolit. Beat fiind, bărbatul nu a respectat interdicția de a nu se apropia la mai puțin de 50 de metri de soția sa, astfel că oamenii legii au fost nevoiți să îl rețină pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii au fost solicitați, marți 13 august, să intervină la o sesizare de violență în familie, în localitatea Dipșa.

La locul evenimentului, polițiștii au constat faptul că un bărbat de 49 de ani din Dipșa, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, și-a agresat fizic soția.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, fiind totodată întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie.

Ulterior, la aceeași dată, bărbatul din Dipșa a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița. Bărbatul nu a respectat obligația de a nu se apropia la mai puțin de 50 de metri de soția sa.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal cu privire la infracțiunea de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.

Ca urmare a celor constatate și în urma probatoriului administrat, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Bistrița-Năsăud”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul urmează să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.