Un accident cumplit a avut loc vineri după-amiaza în Beclean, soldat cu decesul unei femei, după ce un autoturismul în care aceasta se afla a intrat într-un stâlp.

La locul evenimentului au intervenit pompierii militari, care au găsit două victime, dintre care una încarcerată în stop cardio respirator.

„În cel mai scurt timp victima, o femeie în vârstă de aproximativ 75 de ani, a fost extrasa și predată echipajului de prim ajutor care a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire organismul femeii nu a răspuns manevrelor, iar medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a declarat decesul la fața locului.

Cealaltă victimă în vârstă de aproximativ 25 de ani a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervenit și polițiștii pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

„La locul evenimentului rutier, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani din Republica Moldova a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma impactului, a rezultat din păcate decesul unei pasagere de 75 de ani din Republica Moldova.

Șoferul a fost testat cu privire la consumul de alcool, rezultat fiind negativ.

Polițiștii Compartimentul Rutier Beclean continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.