A demarat sesiunea a II a pentru recrutarea candidaților privind participarea la concursurile de admitere la instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, informează Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

Este vorba despre admiterea la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București (15 locuri) și Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța (7 locuri).

Această sesiune se desfășoară în perioada august-septembrie 2024 iar data limită de depunere a cererilor de înscriere este următoarea:
– până la 18 august 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pentru candidații la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”;
– până la 25 august 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pentru candidații înscriși la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”.

Data limită de depunere a dosarelor este 23 august 2024 inclusiv, pentru candidații înscriși la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, respectiv 30 august 2024 inclusiv, pentru candidații înscriși la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”.

Cererile se trimit exclusiv în format electronic, scanat – fișier tip PDF, la adresa de e-mail: ru@jandarmeriabistrita.ro.

Cele două instituții de învățământ pregătesc specialiști în domeniul naval (ofițeri naviganți), respectiv ofițeri ingineri (specialiști în diferite domenii tehnice militare: explozibil, chimic, construcții).

Toți cei interesați pot afla mai multe privind documentele și condițiile de admitere accesând: https://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3, iar detalii privind tematica, bibliografia și proba scrisă vor putea obține accesând site-urile celor două unități de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.