Un tânăr din Bistrița-Năsăud, aflat la volanul unei autoutilitare, a fost implicat marți dimineața într-un accident rutier petrecut în localitatea Dorolț din județul Satu Mare, după ce un microbuz de transport persoane a intrat pe contrasens și a colizionat cu autovehiculul pe care el îl conducea. Din fericire, bistrițeanul nu a fost rănit, însă șoferul microbuzului, un tânăr din Maramureș, a rămas încarcerat.

Potrivit IPJ Satu Mare, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 21 de ani din județul Maramureș s-a angajat în depășirea unui autoturism și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un bărbat de 25 de ani din județul Bistrița-Năsăud.

„Din producerea evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 21 de ani, precum și a unei femei de 44 de ani, din județul Sibiu, pasageră a aceluiași autovehicul.

Conducătorul auto de 25 a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul de 21 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi prelevate mostre biologice în vederea determinării unei eventuale alcoolemii”, a precizat IPJ Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.