Florian Coldea, fost prim-adjunct al Serviciului Român de Informații a recunoscut în fața judecătoriilor de la Curtea de Apel București că a a avut un contract de consultanță cu premierul Albaniei, Edi Rama, transmite fanatik.ro. Fostul general chiar a prezentat un document care atestă întreruperea contractului.

El încearcă să demonstreze că DNA îi împiedică dreptul la muncă prin controlul judiciar care nu îl lasă să iasă din țară, acesta fiind o măsură preventivă. În acest fel, Coldea confirmă o teorie care circula de ceva timp, dar care nu a fost demonstrată, presa din Albania relatând că acesta era plătit lunar cu 7.000 de euro pentru serviciile de consiliere.

Florian Coldea a reintrat anul acesta în atenția publică DNA a deschis un dosar pentru trafic de influență și spălare de bani, în care mai sunt implicați generalul Dumitru Dumbravă, fostul șef al Direcției juridice a SRI și avocatul Doru Trăilă.

Această anchetă a fost deschisă în urma unei plângeri depuse de afaceristul Cătălin Hideg, care susține că cei trei indivizi cercetați de DNA menționați mai sus i-au cerut 600.000 de euro pentru a îl ajuta să obțină o pedeapsă cu suspendare, el fiind la rândul său condamnat la patru ani de închisoare în primă instanță.

Citește și: Peste 3.700 familii/persoane singure din Bistrița-Năsăud au beneficiat luna trecută de venitul minim de incluziune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.