Un bărbat din Sângeorz Băi s-a ales cu dosar penal, după ce a condus beat criță pe o stradă din oraș. Din cauză că autoturismul, la al cărui volan se afla bărbatul, se deplasa haotic, polițiștii au încercat să îl oprească, însă sângeorzeanul și-a văzut de drum mai departe. Abia după mai bine de o jumătate de kilometru oamenii legii au reușit să îl dea jos din mașină.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii Compartimentului Rutier Sângeorz-Băi au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din oraș, un autoturism se deplasează haotic.

„În scurt timp, polițiștii au observat în trafic autoturismul în cauză și i-au efectuat conducătorului auto semnalele regulamentare de oprire. Întrucât nu s-a conformat și a continuat deplasarea conducând agresiv, a fost urmărit de polițiști, iar după aproximativ 600 de metri a fost oprit.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 51 de ani din Sângeorz-Băi, iar în momentul depistării acesta era singur în autoturism. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din Sângeorz-Băi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.