16 consilieri judeţeni ai PNL şi PSD au convocat astăzi, la ora 14.00, o şedinţă extraordinară. Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud (CJ BN), Liviu Rusu, şi secretarul judeţului, Iosif Redl, alături de consilierii democrat-liberali nu s-au prezentat la această şedinţă, iar tot aparatul administrativ al Consiliului Judeţean a plecat acasă.

Uşa sălii de şedinţe a fost găsită închisă de cei 16 consilieri judeţeni ai PNL şi PSD, care au convocat şedinţa extraordinară. Aceştia au apelat la subprefectul Radu Tămăşoi pentru a avea acces în sală. Dealtfel, Radu Tămăşoi a luat parte la această şedinţă.

Deşi pe ordinea de zi, cei de la PNL şi PSD au trecut iniţial şase proiecte de hotărâre, aceasta a fost redusă la un singur punct, referitor la majorarea tarifelor la apă şi canalizare, care a fost votat în unanimitate de cei 16 consilieri prezenţi.
De cealaltă parte, preşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Rusu, a declarat, cu câteva ore înaintea acestei şedinţe, în cadrul unei conferinţe de presă că nu va avea loc nicio şedinţă de consiliu judeţean. Aceasta a spus că cei 16 consilieri judeţeni ai PNL şi PSD se pot întruni oriunde, dar nu la Palatul Administrativ şi nu pot să convoace şedinţa, întrucât nu le permite legea, şi numai secretarul judeţului poate dispune convocarea şi să facă notificarea.
Din cauza neprezentării preşedintelui CJ BN, Liviu Rusu şi a secretarului CJ BN, Iosif Redl la şedinţa de consiliu, după toate probabilităţile, cei doi se vor alege cu o nouă plângere penală de abuz în serviciu.

1 COMENTARIU

  1. După ce „a crescut ca o gogoaşă” asemenea şefului său de partid din judeţ, acum îşi bate joc de noi toţi, nu numai de cei care nu l-au votat. Ce are acest individ în cap ?! La început am crezut că este „moftangiu” dar se pare că nu are minte ! (de regulă prostia nici nu doare şi nici nu se vindecă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.