Huawei P50 Pocket este un telefon pliabil bine conceput, cu o cameră mare Huawei, care promite o combinație perfectă de formă și funcție. Cu o calitate fantastică a imaginii și un sistem de cameră versatil, acest telefon poate intra cu ușurință în categoria celui mai bun telefon cu cameră; combinat cu un design atrăgător și o coliziune intrigantă a camerei cu un ecran de protecție, telefonul este recunoscut instantaneu. telefon pliabil huawei pret este diferit în toate țările.

Design și afișare:

Telefoanele pliabile au, fără îndoială, un wrap-around foarte bun – cel puțin foarte confortabil de purtat când sunt împachetate. Designul cu inel dublu este unul dintre primele lucruri care ne atrage atenția. Un inel reține modulul camerei, în timp ce celălalt conține protecție personalizată a ecranului luminos. Prin urmare, telefonul este imediat detectat. Huawei P50 Pocket este disponibil cu două opțiuni de culoare: alb și auriu premium. Contrastul alb este ceea ce avem și are un model frumos de reflexie a luminii care vă oferă un aspect premium.

Aparat foto:

Dacă sunteți fotograf, veți fi bucuros să găsiți modul Pro al Huawei P50 Pocket, care vă permite să aveți mai mult control asupra fotografiilor și setărilor precum ISO și viteza obturatorului. Camera P50 Pocket este ceva în care Huawei a depus mult efort. Există, de asemenea, un senzor True Chroma găsit în seria P50. Mai întâi, să vedem care sunt caracteristicile camerei acestui telefon: camera True-Chroma de 40MP este cea principală, împreună cu Camera Ultra Wide Angle de 13MP, Camera Ultra Spectrum de 32MP, Ultra Spectrum Light și Laser AF.

Software și performanță:

Huawei P50 Pocket vine cu un EMUI 12 din cutie. Sub capota telefonului se află un procesor Qualcomm Snapdragon 888 (din păcate, acceptă 4G și fără suport 5G), 8 GB de RAM pentru operațiuni multiple fără întreruperi și 256 GB de stocare (varianta Gold peste 512 GB de stocare). EMUI 12 arată curat și fără malware, iar folderele inteligente de pe ecranul de pornire păstrează totul în ordine. Telefonul functioneaza fara probleme, jocurile ruleaza fara probleme, fara supraincalzire. Telefonul se încălzește puțin în timp ce joci sau folosești camera, dar nimic grav. 

Durata de viata a bateriei:

Are o baterie de 4000 mAh, precum și un încărcător Huawei SuperCharge de 40 W. Deși telefonul nu acceptă încărcarea fără fir, încărcarea prin cablu pe P50 Pocket este rapidă. Este nevoie de doar o jumătate de oră pentru a trece de la 26% la 88%. Puteți fi sigur că o încărcare rapidă a bateriei vă va oferi cele mai bune rezultate dacă vă grăbiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.