Un tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi şi-a tăiat venele da la o mână cu o lamă de ras. La faţa locului au ajuns imediat un echipaj de poliţie şi unul al SMURD.

Potrivit declaraţiei părinţilor tânărului, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Poliţiştii din Sângeorz-Băi au fost sesizaţi în cursul zilei de ieri, prin 112, că Alexandru C, un tânăr de 21 de ani, şi-a tăiat venele cu o lamă. Părinţii disperaţi au povestiti poliţiştilor că după ce a sosit de la discotecă, în jurul orei 5 dimineaţa, el ameninţa că se omoară. Atât părinţii cât şi cei 7 fraţi a băiatului au stat în permanenţă lângă el ca să nu facă vreun act necugetat. În jurul orei 15.00 când familia obosise să mai umble după el, profitând de neatenţia acestora a luat o lamă de la aparatul de ras cu care şi-a tăiat venele de la mâna dreaptă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN, agent de poliţie Claudia Creţa, familia nu-şi poate explica de ce tânărul a recurs la un asemenea gest şi susţin că băiatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în timp ce era transportat la Spitalul Năsăud acesta pomenea numele mai multor fete. 

 

Liana Mureşan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.