Băiatul de 13 ani implicat în cumplitul accident care a avut loc miercuri dimineaţa la Parva, s-a stins joi dimineaţa, pe patul de spital din Târgu Mureş. În acelaşi accident a pierit, şi mama băiatului, care pe 14 septembrie ar fi împlinit 37 de ani.

 

Un accident cumplit a avut loc miercuri dimineaţa, la ieşiere din localitatea Parva, unde  o femeie de 37 de ani, din Rebrişoara, aflată la volanul unui autoturism a pierdut controlul acestuia într-o curbă, după ce roțile maşinii au ajuns pe pietrișul de pe acostament. Autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe malul râului care traversează localitatea.

Pe lângă şoferiţă, în autoturism se mai aflau încă patru persoane: trei copii ai acesteia, în vârstă de 13, 17 şi 18 ani, şi încă un tânăr de 18 ani.

Şoferiţa și fiul său de 13 ani au rămas încarcerați şi a fost nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a fi eliberaţi. Cei doi au fost găsiți de către echipajele medicale în stop cardio-respirator, care într-o primă fază au reuşit să îi stabilizeze. Organismul femeii însă, nu a rezistat şocului şi după ce aceasta a intrat pentru a doua oară în stop cardio-respirator salvatorii, cu toate eforturile depuse, au fost nevoie să îi declare decesul.

Copilul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la o clinică din Târgu Mureş, în comă. În această dimineaţă, medicii mureşeni au fost nevoiţi să declare şi decesul acestuia.

Ceilalţi doi fii ai femeii, precum şi tânărul de 18 ani au scăpat teferi din cumplitul accident.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.