Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud organizează astăzi, 3 decembrie, spectacolul artistic „Împreună suntem mai buni”.
Evenimentul are loc cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizablităţi, la Sinagoga Bistriţa, începând cu ora 14.00.

Spectacolul artistic va cuprinde program de colinde, poezii, cântece populare, dansuri populare, dansuri moderne, și teatru de păpuși.

Momentele artistice vor fi susţinute de beneficiarii de la Centrul de Recuperare Reabilitare Neuropsihiatrică Adulţi Beclean, Centrul pentru Persoane cu Handicap şi Persoane Vârstnice Nuşeni, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Beclean, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Lacrima” Bistriţa, Liceul Tehnologic Special „Sfânta Maria” Bistriţa, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr. 1 Bistriţa, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr, 2 Bistriţa şi Asociaţia Benita.

Totodată, va exista şi o expoziţie cu vânzare de produse realizate în atelierele centrelor şi şcolilor menţionate.

Ziua Persoanelor cu Dizabilități are ca obiectiv promovarea înțelegerii în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități și susținerea demnității, a drepturilor și bunăstării acestora. Ziua de 3 decembrie este, în acelaşi timp, o bună ocazie pentru a susţine o schimbare de atitudine față de aceste persoane prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate”, informează directorul general Delia Fontul al Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.