Asociația Tinerilor „Sfinții Martiri Năsăudeni” și Protopopiatul Ortodox Năsăud organizează microconcertul de muzică clasică și dezbaterea cu tema „Cuvânt și Lumină”.
Evenimentul aflat la a patra ediție,are loc astăzi 3 decembrie, de la ora 17:00, la Protopopiatul din Năsăud și face parte din proiectul intitulat „Muzică și Lumină”în orașului Năsăud și sunt invitați toți cei interesați.

Au fost invitați pentru a susține un dialog cu tinerii despre Cuvânt și Lumină, Ieromonahul Benedict Vesa, secretarul eparhial și prof. Vlad Ardelean Ana-Maria. Discursurile celor doi invitați vor fi intercalate de scurte momente muzicale, susținute de artiștii Florin Vlad și Elvira Botoș.

„Se dorește facilitarea unui mediu propice dezbaterilor și încurajarea tinerilor în a-și dedica timpul liber activităților culturale. Ne propunem și inițierea tinerilor în universul muzicii clasice, dar și ghidarea lor în procesul de fundamentare a unor repere morale”, a precizat inspectorul eparhial pentru tineret din județul Bistrița-Năsăud, Pr. Tudor Mudure, pentru Radio Renașterea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.