Lipsa de informare a făcut ravagii şi de data aceasta, fermieri mici şi mari habar n-au avut că trebuie să solicite o comisie de la prefecturi pentru a constata pagubele, consideră co+preşedintele PNL, Stelian Dolha, iar Prefecturile din toată ţara, sunt direct responsabile că informaţia nu a ajuns la agricultori.

 

„Cu câteva zile înaintea expirării termenului pentru depunerea cererilor, la APIA, 30 noiembrie 2015, peisajul este unul sumbru: fermieri mici şi mari habar n-au avut că trebuie să solicite o comisie de la prefecturi pentru a constata pagubele şi acum nu mai au ce face, iar alţii care au aflat totuşi că pot cere o asemenea comisie şi s-au conformat, n-au ştiut că aveau nevoie de atestatele de producători emise de primării înainte de venirea comisiei de constatare a pagubelor.
Lipsa de informare a făcut ravagii şi de data aceasta şi Prefecturile din toată ţara (în Bistriţa-Năsăud am avut abia 10 cereri de despăgubire) nu pot fi scoase din această poveste şi sunt direct responsabile că informaţia nu a ajuns la agricultori. Oficialii MADR insistă, că toţi prefecţii au fost anunţaţi la timp(cel puţin asta ni s-a comunicat în comisie) iar cei care nu s-au mişcat ar trebui sancţionaţi fără echivoc. Şi alţi factori au concurat însă la această situaţie, printre care reducerea drastică a personalului din Direcţiile Agricole”, a notat pe pagina de socializare co-președintele PNL, Stelian Dolha, pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.