Președintele CJ BN, Radu Moldovan, a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Conferința națională ”Practici și perspective specifice educației pentru schimbare în grădiniță”, la care au participat educatori din toată regiunea de Nord-Vest a țării.

„Am spus-o de fiecare dată și o repet acum: eu unul cred că pentru o societate dezvoltată armonios avem nevoie de doi piloni esențiali: sistemul educațional și sistemul de sănătate! Investiția în aceste două domenii este poate cea mai importantă și rentabilă investiție în viitorul unei țări.

Instituția care o conduc nu are în mod direct tangență cu învățământul de masă, ci doar cu cel special. Cu toate astea, atât cât am putut, am spijinit proiectele de modernizare a instituțiilor de învățământ, și ca exemplu, doar în ultimii 3 ani s-au modernizat sau construit 19 grădinițe și școli generale în județul nostru.

Educatorii și învățătorii sunt cei prin mâinile cărora trece societatea noastră în ansamblu, tocmai de aceea îi respect pentru imensa responsabilitate care o au zi de zi! Felicitări pentru acest proiect minunat și pentru faptul că din timpul dumneavoastră ați dedicat cea mai mare parte, evoluției societății românești!”, a scris pe pagina de socializare Radu Moldovan.
La deschiderea festivă a conferinţei a participat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, inspectorul şcolar general Camelia Tabără, inspectorul general-adjunct Zoltan Deac, viceprimarul Bistriţei George Avram, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei şi ai inspectoratelor şcolare judeţene implicate în proiect, cărora inspectorul pentru învăţământul preşcolar Crina Clapou le-a mulţumit pentru prezenţă.

RADU MOLDOVAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.