Pasionații de gambling din toată Europa joacă la păcănele. Cazinourile online oferă mii de astfel de jocuri, dar aceleași câteva sloturi conduc în topurile popularității în mai multe țări, semn că unele preferințe depășesc granițele.

O altă trăsătură comună a gamblerilor este felul în care se bucură de bonusuri depunere casino, precum și de ofertele promoționale dedicate clienților existenți. Nu fac excepție nici jucătorii din România, care se distrează și ei cu 5 dintre cele mai apreciate jocuri de păcănele din Europa:

FRUIT SHOP

Nu este un slot clasic cu fructe, prin felul în care sunt desenate simbolurile și prin decorul reprezentat de un magazin în care se vând cireșe, prune, lămâi, portocale și pepeni. Cireșele sunt speciale, pentru că plătesc și dacă apar numai în două exemplare pe grilă, în timp ce alte simboluri trebuie să apară minim trei.

Pictograma Fruit Shop este simbol Wild și dublează câștigul adus de combinația la care contribuie. Principala caracteristică a acestui slot este că fiecare rotire câștigătoare generează și rotiri suplimentare, în funcție de numărul simbolurilor similare. De exemplu, dacă obții cinci lămâi primești 5 învârtiri din partea casei, în timp ce patru lămâi aduc 2 rotiri, iar 3 fructe – o rotire.

MEGA JOKER

Este un joc popular, pentru că jokerul este unul dintre simbolurile îndrăgite care apar pe rolele sloturilor. Personajul de circ este simbol Wild, înlocuind orice pictogramă atunci când poate forma un câștig, cu o singură excepție: jokerul nu îi poate lua locul steluței aurii, care este Scatter.

În același timp, jokerul este cel mai valoros simbol. Cinci pictograme pe o linie de plată aduc de 500 de ori miza. Urmează șeptarii (care plătesc până la 10 ori miza) și căpșuna și para (care plătesc până la 6 ori miza). Este disponibilă și funcția Gamble, prin care poți multiplica fiecare câștig ghicind culoarea următoarei cărți virtuale întoarse cu fața în sus (roșu sau negru). 

RISE OF RA

Este inspirat din mitologia Egiptului Antic, având jackpot progresiv EGT pe patru niveluri: treflă – nivel 1, caro – nivel 2, inimă roșie – nivel 3, inimă neagră – inimă neagră. Funcția jackpot este declanșată aleatoriu, de orice valoare a mizei. Simbolurile care se opresc pe role sunt cufere cu comori, vaze, șacali, sarcofage, pergamente, ochiul lui Ra, Ra, prințesa și diverse alte artefacte.

Sunt 15 linii de plată. Scarabeul este simbol Wild și plătește cel mai bine (până la 660x miza), în timp ce minim trei simboluri Scatter aduc o serie de 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. Orice câștig mic sau mediu poate fi dublat de maxim 5 ori, prin intermediul dublajului clasic Roșu/Negru.

TWIN SPIN

Cei de la NetEnt au lansat un slot cu funcție specială originală: după ce rolele se pun în mișcare, minim două devin identice. Este posibil ca funcția să se extindă la trei role, sau chiar la patru. Nu există simbol Scatter, astfel că simbolul Wild înlocuiește toate pictogramele de pe grilă.

Twin Spin este un joc de păcănea bazat pe mecanism Megaways, cu 243 de linii de plată. Este suficient ca simbolurile să se afle pe role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta, pentru a genera câștig. Top 3 pictograme care plătesc sunt: 1. Diamant; 2. Șeptar; 3. BAR. Cele care valorează mai puțin sunt 9 și 10. 

STARBURST

Starburst te introduce într-o atmosferă cosmică, prin fondul sonor specific, dar și prin secvența în care apare steaua cu rol de simbol Wild. Aceasta se extinde pe toată rola, indiferent că ajută sau nu la formarea unei combinații câștigătoare. În plus, fiecare apariție a stelei este însoțită de o rotire suplimentară. În cazul în care runda suplimentară aduce o nouă stea pe ecran, Wild-ul inițial se păstrează pe poziție și se declanșează un alt Respin.

Sunt 10 linii de plată, pragul minim al fisei fiind de 5 bani. Pe lângă BAR (care plătește până la 250 de fise) și șeptar (care plătește până la 120 de fise), cele mai valoroase simboluri, pictogramele mai reprezintă pietre prețioase aurii, verzi, roșii, violet și albastre. Inima aurie plătește cel mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.