Ministrul Educației, Ligia Deca, și Administratorul Public al județului, Grigore-Florin Moldovan, au semnat un contract de finanțare pentru achiziționarea a 25 de microbuze electrice, cu o capacitate de 16+1 locuri. Aceste vehicule moderne vor fi distribuite unităților de învățământ preuniversitar din întregul județ, a anunțat pe pagina sa de Facebook Bogdan Ivan.

Investiția semnificativă, în valoare totală de 35,905,346 lei, este asigurată prin fonduri nerambursabile și face parte din Programul Național de Redresare și Reziliență. Această inițiativă vine în sprijinul elevilor și cadrelor didactice din Bistrița-Năsăud, contribuind la îmbunătățirea accesului la educație și la reducerea impactului asupra mediului.

Microbuzele electrice vor aduce numeroase beneficii, inclusiv reducerea emisiilor de carbon și promovarea unei mobilități durabile în cadrul sistemului de învățământ. De asemenea, aceste vehicule moderne vor asigura confortul și siguranța elevilor în timpul transportului către și de la școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.