Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate au depistat, joi, o grupare de infractori specializați în plasarea de monede false.

Astăzi, 6 februarie, polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Satu Mare  și Maramureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei au pus în executare 4 mandate de aducere și au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza județului Maramureș, într-un dosar ce vizează o grupare specializată în plasarea de monedă falsă”, informează IGPR.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 5 telefoane mobile.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele vizate ar fi introdus în România, din Italia, în august 2019, 10.000 de euro contrafăcuți, pe care i-ar fi plasat pe raza județelor Satu Mare și Maramureș, prin achiziționarea de device-uri de pe un site online și pe care ulterior le-ar fi revândut.

Astfel, în urma audierii, față de cei trei bărbați, de 28, 29, respectiv 43 de ani, toți din municipiul Baia Mare, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceștia vor fi prezentați instanței, pentru dispunerea măsurilor legale care se impun.

sursă: știridecluj.ro

1 COMENTARIU

  1. Asta face DIASPORA NOASTRA DRAGA ( de tot c*catul ) , ne aduce in tzara tot felul de valuta falsa si tot felul de boli si virusi … si destabilizeaza ordinea si sanatatea publica .
    Am auzit ca PNL -istii vor sa plateasca poensiile diasporei din banii nostri publici, fara ca ga.o.zerii sa contribuie la statul roman si sa plateasca statului absolut nimic , ei contribuind acolo unde muncesc si unde alora le fac plusvaloare… Ceva identic cu ce a facut Basescu ( alt ciu.ciu.mete de dreapta ) … care le-a insituit pensii sociale tuturor celor care niciodata nu au contribuit la fondul social al banului public cu absolut nimic .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here