Vicepremierul Shhaideh despre Aquaparkul lui Creţu: Să depună proiectul şi să-l analizăm! Haideţi să finalizăm serviciile de bază

280

Deşi primarul Ovidiu Creţu a anunţat deja că proiectul Aquaparkului este eligibil pe fonduri europene prin PNDL, vicepremierul Sevil Shhaideh îl contrazice şi spune că odată trebuie văzut şi analizat proiectul. În acelaşi context, Sevil Shhaideh a ţinut să accentueze că prioritare sunt investiţiile care reprezintă serviciile de bază şi abia după finalizarea acestora administraţiile locale se pot concentra şi pe obiective turistice.

 

Haideți să vedem, să depună proiectul și să-l analizăm. Rugămintea mea către toți primarii a fost să ne concentrăm pe serviciile de bază, în primul rând apa, canalizarea. Președintele Consiliului Judeţean are în coordonare Masterplanul de apă și canalizare, haideți să finalizăm serviciile de bază. Dacă serviciile de bază sunt realizate, nu văd de ce nu ne-am putea concentra și pe obiectivele turistice„, a afirmat vicepremierul Shhaideh.

1 COMENTARIU

  1. E un proiect care trebuie analizat in detaliu , sa fie cat mai transparent si daca se aproba sa se vada toate cheltuieliile , cred ca va fi un lucru bun pentru turismul din zona !

LĂSAȚI UN MESAJ