Vasile Dîncu, varianta de premier agreată de Mitropolitul Clujului

181

Mitropolitul Vadului, Feleacului şi Clujului, Andrei Andreicuţ, a declarat, joi, că, personal, ar fi preferat un „premier român şi ortodox”, explicând că actualul vicepremier Vasile Dîncu corespunde tuturor criteriilor.

 

Interpelat de jurnaliști, joi, într-o conferinţă de presă la Cluj, IPS Andrei Andreicuţ a declarat că liderul PSD Liviu Dragnea ar fi avut și varianta de a face o altă propunere pentru funcția de prim-ministru, nominalizându-l pe Vasile Dîncu ca variantă la actuala propunere, fostul ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh.

Dacă e să-mi cereţi părerea mea personală, v-o spun şi pe aceasta. Încă n-o ştim pe doamna care va fi prim-ministru, probabil că e o femeie bună, o femeie pricepută la administraţie. Însă, subiectiv, eu aş fi dorit să fie nominalizat un premier pe care îl cunoşteam şi care era… Se ştie de la sine, mitropolit ortodox fiind, aş fi dorit un premier român şi ortodox. Adică, pe cine, mă veţi întreba. Pe domnul Vasile Sebastian Dîncu, pentru că corespundea din toate punctele de vedere la criteriile pe care le avea în minte dl Dragnea. Sigur, că el a avut un rol deosebit în câştigarea alegerilor, îi respectăm personalitatea, dar făcea mai bine dacă îl numea de pildă pe dl Dîncu”, a spus Andrei Andreicuţ, citat de televiziunea Digi24, după ce jurnaliştii l-au întrebat cum comentează propunerea de premier.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Da cine l-a intrebat sau i-a cerut „parerea ” Foarte Fericitului … ?
    Popii, sa-si vada de functiile si menirea lor sociala si sa lase politica in seama ” politrucilor ” . Doamna Sevil , este cetatean roman, cu drepturi depline si egale cu ale domnului Johannis, care este tot un cetatean roman … si in politica, nu se fac „rugaciuni ” ci se dicuta si se pun la cale ” treburi social-policie si economice ” , care n-au nici o legatura cu religia practicata de unii sau de altii .

LĂSAȚI UN MESAJ