UPDATE: Accident grav în Susenii Bîrgăului! Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada

363

Un bărbat din Susenii Bîrgăului a fost lovit în această dimineață de un autoturism. Se pare că acesta a traversat prin loc nepermis. 

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, iar echipajele de prim ajutor ajunse la fața locului îi aplică în aceste momente manevre de resuscitare.

 

UPDATE:

În ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind nevoite să declare decesul la fața locului.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Un bărbat în vârsă de 50 de ani a fost lovit în această dimineață, în localitatea Susenii Bîrgăului, de un autoturism condus de o femeie din Josenii Bîrgăului. Bărbatul a fost surprins și accidentat în timp ce traversa neregulamentar strada.

În localitatea Susenii Bârgăului, un autoturism condus de o femeie, de 44 de ani, din Josenii Bârgăului și care circula pe direcția de mers spre Suceava, a surprins și accidentat un bărbat, care, în calitate de pieton, era angajat in traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis.
Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultat negativ„, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Echipajele de prim ajutor l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. În aceste momente i se aplică manevre de resuscitare.

În zonă, polițiștii de la Rutieră dirijează traficul, în aceste momente se circulă alternativ pe un sens.

LĂSAȚI UN MESAJ