Un student a fost ucis iar alte trei persoane au fost rănite la Universitatea din Texas

131

Un student a fost ucis iar alte trei persoane au fost rănite luni în campusul din Austin într-un atac cu un cuțit de vânătoare mare,  comis de către un tânăr înscris la Universitatea din Texas.

Suspectul, identificat drept Kendrex White, a fost retinut la aproximativ doua minute distanta de campus, dupa ce politia a fost alertata in legatura cu acest atac, in incinta institutiei de invatamant.

White era interogat de politie si urma sa fie pus sub acuzare.

„Nu stiu care e mobilul lui”, a declarat intr-o conferinta de presa, la Universitatea din Texas, seful Politiei din Austin David Carter.

White a fost retinut de politie in baza unei singure acuzatii, care nu figura in fisierele onlie ale inchisorii.

Toate victimele au fost gasite la aproximativ o strada departare si erau barbati in varsta de 20 sau 21 de ani, a precizat politia.

Numele lor nu au fost divulgate.

„Nu am cuvinte sa-mi exprim sentimentul de pierdere”, a declarat in aceasta conferinta de presa presedintele universitatii Greg Fenves.

Persoana ucisa a fost gasita moarta la fata locului, a precizat telefonic capitanul Rick Rutledge din comitatul Austin-Travis.

Universitatea a anulat cursurile de luni potrivit Hotnews.

„Ne rugam pentru cei afectati de evenimentele tragice de astazi”, a declarat guvernatorul Texasului Greg Abbott, citat intr-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ