Şef de post de poliţie, găsit mort! A fost înjunghiat

1140

Șeful de post al poliției din Vișeul de Jos (judeţul Maramureş) a fost găsit mort, miercuri seara, chiar în sediul postului de poliţie.

Primele date erau că s-a sinucis cu arma din dotare, fapt infirmat ulterior.

Șeful de post a fost înjunghiat de două ori și i s-a luat și pistolul din dotare. Criminalul a fugit de la locul faptei.

Potrivit presei locale, poliţistul ar fi fost găsit chiar de primarul comunei, în jurul orei 19.00.

Autorul crimei este în libertate, iar autorităţile susţin că este vorba de un infractor periculos care ar putea comite o nouă crimă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, cazul a fost preluat de către un procuror. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus, în vederea necropsiei.

Bărbatul avea 49 de ani şi doi copii majori.

1 COMENTARIU

  1. Nicaieri in „Lumea asta ” nu sint fortzati politzistii sa actioneze de „unul singur ” … Ba mai si au in dotare un armament de tot ra.hatul… cu ( 12 gloantze… ) marca ” pusca de soc cu buci din canepa … ” pe care le este frica nici macar sa nu-l ” scoata din toc ” pentru ca procurorii odata sar pe ei ca ” cioara sau uliul pe gaina ” … si ministerul ( ori primaria locala ), ma rog… nu-i in stare sa puna in Postul de Politie nici macar o camera video… cu o legatura de monitorizare , sprijin si ajutor reciproc la Primarie, ori secretarul de la primaria locala… ba mai mult, politia are locatia intr-o „fundatura ” in paragina… departe de primarie… si invers… de parca sunt dusmani unul cu altul si politia n-ar fi ” cainele de la aceiasi stana „.
    Politzistii, nu trebuie sa uite niciodata, ca omul legii in raport cu hotzul, talharul, criminalul … teroristul, lenesul, puturosul, ori drogatul … cel din urma, n-are ce pierde… ! Pacat ca a ajuns in prag de pensionare si n-a stiut si aplicat acest principiu in raport cu cei care fac obiect al muncii de politie …
    Sincere regrete pentru viatza pierduta, dar… sunt regrete tarzii si vinovatia , cu siguranta nu-i apartine ” omului in uniforma ” , care de multe ori este fortzat sa mearga , ori sa infrunte „ursul ” … singur , cu bota , cu parul , ori de cele mai multe ori, cu o nuia rupta din gard… !

LĂSAȚI UN MESAJ