Riscă să ajungă după gratii! Un livezean s-a văzut major şi a crezut că poate conduce fără permis. I-au stat în drum poliţiştii şi… o poartă

332

Chiar dacă abia a împlinit 18 ani şi nu avea permis de conducere, un tânăr din Livezile s-a urcat azi-noapte la volanul unei maşini şi a venit la Bistriţa într-o plimbare. A avut însă ghinionul să dea peste un echipaj de la Poliţia rutieră. 

Tânărul a încercat să o ia la sănătoasa, însă s-a „împiedicat” cu maşina de poarta unui imobil, iar în final a fost prins. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore şi acum riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile.

 

 

În noaptea de 6/7 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe raza municipiului Bistrița, informează IPJ BN.

Persoana care conducea autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor. Astfel polițiștii au procedat la urmărirea acestuia.

Pe o stradă din Bistrița, persoana care conducea autoturismul a pierdut controlul acestuia, colizionând poarta de acces a unui imobil, după care a părăsit autoturismul. Ulterior, polițiștii Biroului de Ordine Publică au identificat pe raza municipiului un tânăr, de 18 ani, din Livezile, care ar fi condus autoturismul în cauză.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule„, precizează sursa citată.

 

Față de tânăr s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ