A pus mâna pe un contract de un milion de lei! O fostă firmă de casă revine în grațiile Primăriei Bistrița

817

Primăria Bistrița pregătește un nou sediu pentru Ocolul Silvic al municipiului. Acesta va fi amenajat într-un fost punct termic din zona Ștefan cel Mare. Pe contractul de mai bine de un milion de lei a pus mâna o fostă firmă de casă, care, se pare, a reintrat în grațiile municipalității.

 

Ocolul Silvic al municipiului Bistrița va avea un nou sediu în viitorul apropiat. Primăria Bistrița amenajează un sediu în fostul punct termic nr. 29, situat pe strada Ștefan cel Mare.

Ocolul Silvic Bistrița funcționează ca regie publică locală a municipiului din 2009 și are în administrare fondul forestier al Bistriței și al comunei Livezile. Suprafața totală este de 5.693 de hectare.

În prezent, sediul instituției este pe Calea Moldovei nr. 9A, într-un imobil închiriat de la Direcția de Administrare a Piețelor.  Ocolul Silvic este una dintre instituțiile din subordinea Primăriei Bistrița care chiar produce. În 2016, cel mai bun an al ocolului silvic cifra de afaceri a ajuns la 645.000 de euro, iar profitul net la 118.530 de euro

Pentru noul sediu al ocolului silvic, municipalitatea a organizat o licitație publică, ce și-a și găsit un câștigător. Este vorba despre o fostă…


Află continuarea cumpărând Gazeta de Bistriţa de la orice punct de vânzare a presei, începând de luni 5 februarie 2018.

Andreea Moldovan

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ