Poliţiştii, prezenţi în trafic! Au dat amenzi de câteva zeci de mii de lei într-o singură zi

113

Peste 100 de amenzi în valoare de aproape 32.000 lei au fost aplicate, marţi, de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud pe linie de siguranţă rutieră. De asemenea au fost reţinute şase permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

 

Peste 90 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au luat măsuri, marţi, pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi pentru diminuarea riscului rutier, pe raza întregului judeţ.

Astfel, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie cauzate de indisciplina participanţilor la trafic, prin conştientizarea acestora cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea normelor legale.

„Cu această ocazie au fost constatate şi aplicate 109 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 31.415 lei. De asemenea, au fost reţinute şase permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare, pentru diverse abateri pe linie rutieră”, se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

Poliția Română recomandă tuturor cetățenilor care pornesc la drum să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, să se asigure corespunzător înainte de a schimba direcția de deplasare și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ