Poliţia a sesizat Parchetul în cazul preotului Pomohaci, pentru racolare de minori în scopuri sexuale

1167

Cazul preotului Cristian Pomohaci ia amploare. Poliţiştii şi procurorii din Mureş s-au sesizat cu privire la cazul preotului originar din Rebrişoara şi au demarat o anchetă. Preotul Cristian Pomohaci ar fi încercat racolarea unui minor, pe nume Flavius, în scopuri sexuale.

 

„În cursul zilei de azi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a fost sesizat cu privire la unele fapte pe care un preot le-ar fi săvârşit în prezenţa sau asupra unui minor, motiv pentru care s-a dispus efectuarea de verificări prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunii de racolare de minori în scopuri sexuale”, se arată într-un comunicat al IPJ Mureş.

 

Preotul Cristian Pomohaci a fost convocat azi la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia, unde a trebuit să dea declaraţii în faţa superiorilor săi cu privire la acuzaţiile şi înregistrările apărute în mass-media.

Măsurile în cazul preotului Cristian Pomohaci, care ar fi fost înregistrat când îi propune unui adolescent să întreţină relaţii sexuale, pot merge până la excluderea acestuia din clerul bisericesc, dacă înregistrarea se dovedeşte a fi autentică, potrivit purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române.

 

sursa foto: ziarulunirea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ