Nu s-a astâmpărat și a fost arestat la domiciliu

292

În cadrul unor verificări privind persoanele aflate sub supraveghere judiciară, polițiștii Biroului de Supravegheri Judiciare au stabilit că, un bărbat, de 34 ani, din Bistrița, aflat sub control judiciar ar fi încălcat cu rea-credință obligațiile impuse de organele judiciare pe durata măsurii preventive, întrucât avea interdicție de a se apropia de persoanele care au o anumită calitate în dosarul penal, în care este cercetat.

 

Începând cu data de 5 februarie a.c., bărbatul se afla sub control judiciar, pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, furt calificat, hărțuire și amenințare.

Având în vedere cele constatate, polițiștii de la supravegheri judiciare au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea efectuării demersurilor necesare către Judecătoria Bistrița pentru înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive.

Astfel, la data de 20 aprilie a.c., Judecătoria Bistrița a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ