Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, s-a ales cu dosar penal! A provocat un accident un accident de circulaţie

368

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, a fost implicat într-un accident rutier. Lucian Isar a ajuns la Spitalul Judeţean Vâlcea. Isar a fost rănit, însă starea lui este stabilă, scrie voceavalcii.ro, potrivit stiripesurse.ro.

 

 

Joi, în jurul orei 16,00 pe DN7, în zona Câineni, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, o autoutilitară şi un autocamion. Iniţial circulaţia rutieră a fost oprită, apoi s-a desfăşurat alternativ, pe o bandă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Loredana Sandu, un autoturism a intrat pe contrasens şi lovit întâi o autoutilitară şi apoi un autocamion. Autocamionul, încărcat cu alamă, a căzut pe calea ferată. Din acest motiv, traficul feroviar a fost oprit.

În urma accidentului, Isar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă, singurul rănit fiind chiar el. Șoferii blocați pe Valea Oltului, în urma accidentului au declarat că acesta ar fi condus agresiv pe întreg tronsonul.

Lucian Isar, de 38 de ani, se afla la volanul unui Porsche Cayenne şi conducea agresiv, făcând mai multe depășiri riscante de-a lungul deplasării sale pe DN 7, susţin martorii.

În zona Câineni, acesta a intrat într-o altă depășire, în curbă, pe linie continuă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar apoi a intrat în roata TIR-ului, care a explodat. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului și TIR-ul a căzut pe linia ferată.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ